Станете почитател на Бонев Софт във Facebook! Така първи ще научавате за всички промоции, актуализации и важни събития свързани с Ажур!Инструкция за смяна на програмно осигуряване през Интернет

 

Моля, прочетете внимателно тази инструкция

С това програмно осигуряване ще инсталирате АЖУР® L !

АЖУР® L е обновена версия на АЖУР®  с нова визия, осъвременен интерфейс и подобрена функционалност.

Препоръчваме да се запознаете с промените предварително!

За подробности и допълнителни разяснения във връзка с преминаването към обновения АЖУР® L можете да се обърнете и към специалистите от обслужващия Ви офис.

Важно е да знаете, че връщане към АЖУР® 7  НЕ Е ВЪЗМОЖНО!


Направете архиви на базата данни за всички фирми и инсталации, които ползвате.

Изтеглете файл I_CODE_AJUR.EXE, като кликнете на линка долу и изберете Save за да изтеглите файла в локална директория на Вашия компютър.  1. Това е SelfExtract ZIP файл. Моля, изчакайте изтеглянето на файла да приключи напълно.\Стартирайте I_CODE_AJUR.EXE. Файловете, които се съдържат в този архив ще се запишат на Вашия компютър.
  2. По подразбиране файловете се копират в папка C:\I_SETUP\AJUR-L. Ако желаете да се разтоварят другаде, посочете къде.
  3. След като файловете се копират, автоматично ще се стартира инсталиращата програма.Изберете "Програмно осигуряване".
  4. Посочете пътя до инсталацията на Ажур® и натиснете бутон "Инсталиране".
  5. ВНИМАНИЕ!

    Ако преминавате от Ажур®7 към Ажур®L, по време на инсталацията ще трябва да се свържете със специалист от обслужващия Ви офис! Действието се налага във връзка с нашата политика за защита на интелектуалната собственост и ще бъде ЕДНОКРАТНО.

    Предварително се извиняваме за неудобството и благодарим за разбирането!

  6. Ако желаете ръчно да стартирате инсталиращата програма, влезте в директория C:\I_SETUP\AJUR-L (или там, където сте посочили в т.4) и стартирайте I_Setup.Exe. Това е инсталиращата програма на АЖУР®, с която Вие сте работили досега.
Изтегли ръководства за инсталация.


Ако имате нужда от пълен инсталационен диск може да го изтеглите оттук:

(Пълен инсталационен диск е необходим САМО при ПРЕИНСТАЛИРАНЕ на Ажур®! Моля, свържете се с обслужващия Ви офис, преди това, за да Ви бъде предоставен конфигурационен файл за Вашата инсталация)
(Този модул е част от Ажур® и е необходим само ако сте нов потребител и все още нямате инсталиран Ажур® на Вашия компютър.)